Fasiliti

Sebagai Pusat Bertauliah yang berpengalaman lebih 9 tahun dalam menawarkan program kemahiran kepada umum, kami menyediakan kemudahan yang kondusif kepada para pelajar dan kakitangan kami. Kami sedar bahawa keselesaan pelajar adalah keutamaan kami bagi melahirkan graduan kemahiran yang berkualiti.

1012131411fasilities

Advertisements

32 thoughts on “Fasiliti

 1. Macam mana dengan penginapan, ade hostel ke atau kena sewa rumah?. Kemudahan makan minum pulak. Macam mana pulak fee Dan lain-lain.

   1. elaun sara hidup ? berapa sebulan dan berapa jumlah byaran sebulan untuk bilik yg disewa

 2. apa program yang ada ditawarkan?? tolong email pada saya senarai program yang ditawarkan untuk lepasan pmr sahaja…

 3. Saya tidak mempunyai apa sijil kemahiran. Ada tak program yang ditawarkan seperti multimedia ataupun berkenaan dengan komputer?

 4. asrama disediakan atau tidak ? jika ada,berapa bayaran yang dikenakan jika mengambil tempoh setahun atau sampai habis pengajian sila terangkan ..

 5. salam admin.sy lepasan degree dan ada pengalaman kerja selama 4 tahun dlm bidang pentadbiran. sy bru berhenti kerja mei 2016 dan berminat untuk menjadi tenaga pengajar.tapi sy tiada skm. apa carany untuk sy layak menjadi tenaga pengajar?

 6. Assalam.. adik lelaki saya gagal SPM tetapi amat berminat dalam jurusan automotif. Adakah dia layak memohon? Dia berusia 22 tahun.

   1. camana saya nak tau detail tentang program seperti berapa anggaran kos pendaftaran dan kos bulanan ya? kami dari Labuan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s