Lokasi Kami

E-Access International College,
No. 467-476, Jalan Kenanga 29/13,
Bandar Indahpura, 81000 Kulaijaya
Johor Darul Takzim
(Bersebelahan SMK Kulai Besar, berdekatan dengan Pejabat Pertubuhan Peladang Kulai dan Pejabat Pendaftaran Kulai)

map e-access

Advertisements

70 thoughts on “Lokasi Kami

      1. sy berumur 14 tahum sekarang..saya ingin mengikuti pelajaran di kolej ini..bolekah sya mengikuti pelajaran di kolej pda umur 15 tahun??

  1. salam , di sini ada kursus tadbir sistem maklumat tahap 2 kan ? macam mana nak daftar ? dan pusat latihan ini bawah kerajaan atau swasta ?

    1. yup… bole daftar online @ trus ke E-Access kulai bagi mendapatkan lebih info.. btw pusat latihan ini swasta tapi sijil yang dikeluarkan adalah dri JPK dan pinjaman disediakan oleh PTPK kami hanya menguruskan dan memberi latihan pembelajaran..

  2. saya berumur 16 thn.(2013) saya belajar di kolej vokasional.tapi dah berhenti .saya ingat tahun depan saya nak masuk sini boleh?

      1. mohd solihin bin sabri, 970824-38-5175,LOT 2175 KAMPONG RAMBONG, LUBUK MERBAU,33010 KUALA KANGSAR PERAK,KIMPALAN,.NO 012 5620160.TOLONG HUBUNGI SAYA SECEPAT YG MUNG YA.TERIMA KASIH.

      2. saya berumur 16 tahun (2015) saya belajar di SMK Ayer Baloi pontian.saya beminat dengan kursus yg ditawarkan .boleh ke saya nak join kolej E-acces ni?saya betul berminat dengan kursus Eletrik.

  3. tlong beri maklumat utk kursus vto, waktu, masa belajar dll, mslah saya utk bt practical sbb sy bekerja,VTO sijil utk mengajar jd klu practical mesti di tmpat2 seperti pusat latihan utk mgajar sedangkan sy bekerja dlm bidang teknikal,boleh ke? any suggestion? pls e-mail, fauzitajudin@gmail.com. TQ.

  4. Assalam.. anak sya berumur 15 thn.. lps pmr sya bercadang untuk msuk kn anak lelaki ke tempay ni.. krusus I.T.. tp mcmne pla dgn SPM ye.. adakah tmpat ni ada ambil exam SPM..

  5. Assalamualaikum , nak tanya pasal yuran untuk khusus diploma automotif . Dan yuran untuk asrama . Kalau pinjaman mestinya ptpk kan

  6. salam…saye nk tye, kat kolej ni ade ambil student internship vto x?? sye skang study kat ciast shah alam dlm kursus vto bidang kimpalan dan akan menjalani latihan internship..

  7. Would appreciate if you could revert back to me on “Trainee’s Mechanic” for my organization. Thank you.

  8. saya nak tanya
    saya hanya ada sijil pmr saja dan saya dari srawak miri boleh ke saya aply sijil pengurusan pejabat sehinga tapap diploma tanpa sijil spm….dan jika saya dapat ada kemudahan saya dapat bila belajar di sana nanti…..

  9. Umur saya 16 tahun dan saya bukan warganegara malaysia. Tahun lepas saya telah mengambil peperiksaan PMR.. Agak² saya boleh masuk tak dekat kolej ni??

  10. saya mohd ikhram dari kolej veta semenyih mengikuti kursus automotif tahap 3….saya ingin buat praktikal selama 3 bulan mulai january 2016. saya berasal di kota tinggi johor. harap beri pendapat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s