Kalendar Tahunan

Selain daripada mengikuti program latihan kemahiran, para pelatih di E-Access juga terlibat dengan pelbagai program riadah dan kemasyarakatan. Ini penting bagi membentuk keperibadian dan jati diri disamping mengasah bakat kepimpinan di kalangan pelatih.

Pihak E-Access juga sering dijemput oleh pihak sekolah, Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK) dan penganjur karnival bagi menjayakan pelbagai program yang melibat kemahiran seperti pameran pendidikan dan kerjaya, seminar dan sebagainya. Antara aktiviti yang melibatkan penyertaan E-Access ialah :-

– maaf halaman sedang dikemas kini – 

Advertisements

23 thoughts on “Kalendar Tahunan

 1. Saya sekarang sedang belajar di Kolej Unikop Melaka dalam Automotif dan akan menduduki peperiksaan Tahap 2 yang belum lagi diberitahu tapi kemungkinan besar pada awal April 2014. Bolehkah saya memohon untuk terus belajar di peringkat tahap 3 dan seterusnya di sini.?

 2. Anak lelaki saya 19tahun dah ada sijil juruteknik Otomitif Tahap 1 dan Tahap 2, jika sambung Tahap 3 di Kolej ni berapa kos yg harus di bayar? Dan kemudahan2 lain?..

  1. Yuran pendaftaran adalah sebanyak rm713.. boleh bayar rm150 dahulu untuk yuran proses dan bakinya dijelaskan dalam tempoh 6 bulan secara ansuran. Yuran pengajian sebanyak rm7,800.. boleh buat pinjaman PTPK. Pihak kami menyediakan perkhidmatan hostel untuk pelajar yang memerlukan.

 3. Terima kasih atas penerangan tersebut
  Selepas Tahap 3, adakah akan diserap ke level Diploma?
  bagaimana dari segi Kerjaya?

   1. Saya Dah Daftar . tadi . Ni No Tel Saya 01139122154 . Pada 17/07/2016 12:21 PM, “E-Access International College” menulis:

    > E-Access International College commented: “wlaikumsalam.. pengambilan > telah dibuka.. boleh daftar di blog kami” >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s